KOM I BETRAGTNING TIL EN PLADS: 

 

Det er utrolig vigtigt for os, at de familier der tages ind i dette lille fællesskab, er et godt mach til resten af gruppen, og at alles daligdag fungerer med nogen lunde ens værdier og behov. På den måde kan vi bedst, i et godt forældresamarbejde, skabe det skønneste børneliv for hele gruppen. 

Ledige pladser udddeles af den grund ikke kun efter anciennitet.

 

1. step: 

Ønsker I at jeres barn kommer i betragtning til en plads hos os, skal vi i første omgang bruge en mail fra jer der udfyldes via. kontaktformularen under fanen "KONTAKT", med nogle helt firkantet facts. 

( kopier gerne nedenstående ind i mailen )

- Jeres egne, samt barnets navne.  

- Jeres telefon nr.

- Barnets fødselsdato.

- Behovsdato

- Hvorfor I ønsker plads hos os

- Lidt om jeres familie og pædagogiske værdier som forældre.

- Vi er også meget nysgerrige på hvor I har hørt om os fra. 

 

2. step:

Som svar på dette, modtager I en mail fra os, med en masse velkomst informationer. 

Når I har læst alt materialet og hvis I fortsat er interesseret i pladsen, kommer jeres familie ind og stå på det år hvor I har behov. I bliver kontakten så snart vi kan se at der er en plads i udsigt. Det kan være 3 år før, eller en månede før, afh. afårsagen til den ledige plads. Oftest kommer der pladser når vores børn rykker op i skole, men der kommer også pladser når nogle flytter til andre dele af landet.   

 

3. step 

I bliver kontaktet ang. plads. Har I fortsat samme behov, aftaler vi en tid til en dybere samtale med en pædaog. Her tales dagligdag og pædagogik dybere igennem, og vi får sammen afklaret om den del macher.

 

4. step

Er der fortsat mach efter samtalen, tilbydes I et besøg i huset, sammen med jeres barn. Her møder vi alle sammen hinanden face to face, i får set huset og vi får set jeres barn i kontekst.

Man kommer ikke på besøg før her, da vi ønsker en rolig og tryg dagligdag for de børn der er i huset. 

 

5. step

Afh. barnets personlighed, kan der være behov for et hjemmebesøg inden afklaring. Hjemme er barnet mere trygt og kan derfor bedre imødekomme nye mennesker.  

 

På grundlag af ovenstående steps, udvælges de familier, vi føler, er det bedste match til huset. 

 

Vi glæder os til at høre fra jer.