Børnenes Venner

Sunde mad- og måltidsvaner er en vigtig del af at udvikle en sund livsstil, og de vaner der er lært tidligt i livet, har en tendens til at vare ved. Økologi er noget som vi prioriterer højt, og derfor indkøber vi så vidt det er muligt varer der er økologiske.

Børnenes måltider her hos os er 100% sukkerfrie. Vi arbejder hen imod, at måltiderne snarest også skal være 100% mælke- og glutenfrie.

Ved fødselsdage og andre anledninger, hvor forældre medbringer mad eller guf til alle børnene, vil vi bede om, at undgå sukker, mælkeprodukter og gluten. Gå til FØDSELSDAGE for inspiration til, hvad der kan medbringes i festlig anledning.

Børnenes bevidsthed om mad og udviklingen af gode mad- og måltidsvaner, styrkes når de deltager som en naturlig del af det fællesskab vi har sammen omkring at sidde og spise et måltid.

Der er altid voksne, der spiser sammen med børnene, vi ønsker at have en ordentlig spisestund, hvor børnene i ro og mag kan spise og vi ”holder” derfor lidt på børnene, så alle får spist mest muligt.