TINE - PÆDAGOG OG STIFTER AF BØRNENES VENNER:

 

Mit navn er Tine Jeanette Andersen (født i 79), jeg har arbejdet med børn siden jeg var 10 år gammel. Jeg har altid elsket det og knytter jeg mig altid meget til børnene:)

Dengang startede jeg som hjælpetræner på ”far, mor og barn rytmik” og fik snart mine egne hold. Efter skole hjalp jeg et par gange om ugen med at passe tre små drenge, som jeg stadig ser i dag.
Jeg elsker at være sammen med børn, få dem til at grine, udfordre dem og se dem udvikle sig.
Siden har jeg taget en fem-årig uddannelse inden for funktionel medicin, en amerikansk biokemisk uddannelse baseret på international forskning om forebyggende og helbredende behandling via kosten.
Her har jeg specialiseret mig inden for ernæring og bevægelse.
Efterfølgende har jeg taget en positiv-motiverende adfærdsuddannelse i USA, hvor der arbejdes med læring/udvikling igennem leg, glæde og konstante små fremskridt.
Jeg har undervist siden jeg startede som 10 årig, de først mange år inden for bevægelse og de sidste 12 år, også inden for funktionel medicin og motiverende adfærd.
Undervisningen er tilrettet institutioner, privatpersoner og små grupper.
Jeg har altid været iværksætter og startet div. projekter op, jeg er en aktiv ildsjæl, der går 200 % op i det jeg laver.
Glæde, udvikling, nærvær, sundhed og bæredygtighed er meget vigtige elementer for mig.
Min drøm er at oprette et økologisk bondegårds/ tur tilbud, med fokus på sjov læring, sundhed, motiverende pædagogik og bæredygtighed.
Jeg bor sammen med min mand Rasmus (født i 73), der arbejder i Danmarks Basketball Forbund.
Sammen har vi Adam Valdemar fra marts 11, og lillesøster Luna Milia fra jan. 14, vores lille hund Gismo og min hest Sasha.

ORAPIN ( PÅ BARSEL) - PÆDAGOGISK ASSISTENT 

Mit navn er Oraphin Behrooz, jeg er født i 1983 og kommer fra Thailand.
Jeg er en gift mor til to piger på 13 og 3 år, har boet i Danmark i 7 år.

Jeg tog det pædagogiske grundforløb i 2013 og har arbejdet i Børnenes Venner siden januar 2014.

Jeg elsker, at arbejde med børn. Jeg er en glad og aktiv person, jeg er meget lærenem og altid nysgerrig for at lære noget nyt.

KAMILLA - PÆDAGOGMEDHJÆLPER:

Kamilla er spejderpige igennem mange år og elsker at være ude på opdagelse i naturen, lave blå m.m. Hun elsker at grine og lege med børnene og de elsker hendes nærvær og alsidighed. 

BERIT - PÆDAGOG:

Berit er Marte Meo pædagog og elsker at arbejde med barnets dybe psykologiske trivsel. 

Berit bor sammen med hendes datter Luka på 7. 

LEA - PÆDAGOG:

Lea er pædagog med et utroligt nærværende og roligt sind, elsker at være i naturen med alle aldersgrupper og opdage verden på barnets premisser.  

Lea bor sammen med hendes datter Rose på 7. 

PHILIP - PÆDAGOGMEDHJÆLPER:

Er rigtig god til at være helt ligeværdige med børnene og de ELSKER det : )