TINE - PÆDAGOG OG STIFTER AF BØRNENES VENNER:

 

Mit navn er Tine Jeanette Andersen (født i 79), jeg har arbejdet med børn siden jeg var 10 år gammel. Jeg har altid elsket det og knytter jeg mig altid meget til børnene:)

Dengang startede jeg som hjælpetræner på ”far, mor og barn rytmik” og fik snart mine egne hold. Efter skole hjalp jeg et par gange om ugen med at passe tre små drenge, som jeg stadig ser i dag.
Jeg elsker at være sammen med børn, få dem til at grine, udfordre dem og se dem udvikle sig.
Siden har jeg taget en fem-årig uddannelse inden for funktionel medicin, en amerikansk biokemisk uddannelse baseret på international forskning om forebyggende og helbredende behandling via kosten.
Her har jeg specialiseret mig inden for ernæring og bevægelse.
Efterfølgende har jeg taget en positiv-motiverende adfærdsuddannelse i USA, hvor der arbejdes med læring/udvikling igennem leg, glæde og konstante små fremskridt.
Jeg har undervist siden jeg startede som 10 årig, de først mange år inden for bevægelse og de sidste 12 år, også inden for funktionel medicin og motiverende adfærd.
Undervisningen er tilrettet institutioner, privatpersoner og små grupper.
Jeg har altid været iværksætter og startet div. projekter op, jeg er en aktiv ildsjæl, der går 200 % op i det jeg laver.
Glæde, udvikling, nærvær, sundhed og bæredygtighed er meget vigtige elementer for mig.
Min drøm er at oprette et økologisk bondegårds/ tur tilbud, med fokus på sjov læring, sundhed, motiverende pædagogik og bæredygtighed.
Jeg bor sammen med mine 2 børn Adam, og Luna.

MIONE - PÆDAGOGMEDHJÆLPER:

Har været i huset siden 2016.

Mione har studeret pædagogik siden 2021, har linje inden for sundhed og bevægelse og er hos os 1-2 dage om ugen. Mione elsker naturen, at være kreativ, fordybelse i legen og nærværet med børnen, og de elsker fordybelsen med hende.  

BERIT - PÆDAGOG:

Berit er Marte Meo pædagog og specialiseret inden for børns trivsel og søvn. Berit er en stærkt dedikeret pædagog der i den grad ser detaljen og aldrig går på kompromiss med barnets dybe psykologiske trivsel. Er der noget du tænker og overvejer omkring dit barn, er Berit den der kan spørges om råd og vejledning i retning af højere velvære. Berit er hende der ofte sidder med et barn på skødet, leger med dyb øjenkontakt og som hjælper børnen med at få øje på hinandens kompetenser. 

Berit bor sammen med hendes datter Luka på 7. 

PHILIP - PÆDAGOGMEDHJÆLPER 

Har været hos os siden 2017.

Philip kan lege som den bedste onkel, udforske naturen og sætte gang i sjove og spændende projekter. Philp er ofte på langture med de større børn.

KAMILLA - PÆDAGOGMEDHJÆLPER:

Kamilla er husets mor, hun har flest timer og træder til når der er sygdom, så det er hende der har mest styr på husets gang og status. Som aktiv spejderpige igennem mange år er Kamilla fantastisk til at gå på insektjagt med, være på tur i mosen med. Kamilla elsker i det hele taget at være ude på opdagelse i naturen, lave bål m.m. Hun elsker at grine og lege med børnene, og de elsker hendes nærvær og alsidighed.