Da hele gruppens aktiviteter, hver dag, planlægges ud fra hvert enkelt barns, plads i gruppen, personlige og sociale udvikling, samt meget andet, er det UTROLIG vigtigt at vi hurtigst muligt får besked om barnets kommende fravær. Sådan at vi straks kan tilpasse grupperne efter det manglende barn. Ét barns fravær, kan betyde omlægning af alle grupperne, for at skabe den bedst mulige dynamik.

 

BLIVER JERES BARN SYGT HJEMME, ØNSKER VI BESKED HURTIGST MULIGT. TAK : )

I åbningstiden på Børnenes Venner tlf.: 61 28 17 13.

Uden for åbningstiden på Tine privat tlf.: 61 47 61 00.

Beklager denne lille omstændighed med 2 numre. Men på denne måde kan jeg (Tine) omorganisere kommende dag om aftenen, sådan kan vi næste dag fokusere 100 % på at byde børnene velkommen. Håber I er med på denne prioritering.

 

RASKMELDING PR. SMS - SENEST KL. 16 DAGEN FØR AFLEVRING:

Altid i åbningstiden: 61 28 17 13

 

OBS:

Syge børn kan ofte virke friske om morgenen, for så at blive sløje igen i løbet af dagen. Derfor vil vi gerne vente med at modtage en raskmelding, til barnet har haft en hel god dag hjemme.

Børn (såvel som voksne), slapper mere af i hjemmet, i rolige omgivelser, hvor der ikke er mange mennesker og situationer at forholde sig til, som i pasningen. Derfor kan et sløjt barn, der virkede frisk hjemme, falde helt sammen i pasningen.

Det er en meget ubehagelig situation for hele gruppen, når et barn er kommet for tidligt tilbage i pasning og, som en følge heraf, er dybt ulykkelig og slet ikke magter dagen. Det er frygteligt for det syge barn og de andre børn og voksne risikerer at blive smittet. Ydermere sættes vi, personalet, i en situation, hvor vi ikke kan være tilstede for de andre børn, da det syge barn oftest vil kræve 100% stilhed og voksenkontakt.

 

NÅR SYGDOM OPSTÅR UNDER PASNING:

Vi følger altid Sundhedsstyrrelsens anbefalinger under sygdom.

Barnet skal kunne deltage i dagens aktiviteter, uden særlige hensyn, for at være i pasning. Der kan være mange årsager til at et barn ikke fungerer, det kan være træthed, sygdom, sorg, udviklingstrin m.m.

Da vi pga. normering har langt større kontakt med børnene end de fleste andre pasningstilbud, vil vi også give jer besked hvis jeres barns tilstand er tvivlsom. Det gør at barnet kan ha rigtig godt af en kort dag, som I måske har mulighed for at give, måske ikke, det er op til jer at prioritere.

Oplever vi, at et barn ikke fungerer vil I blive ringet op og bedt om at hente barnet hurtigst muligt.

 

VED BARNETS TILSKADEKOMST:

Får barnet knubs eller skader ud over det sædvanlige og acceptable, vil I også blive ringet op og bedt om at hente barnet, evt. med henblik på en tur til skadestue.